top of page

yhteystiedot

logo_web.jpg
Pihvikarjaliitto ry

 

info@pihvikarjaliitto.fi

www.pihvikarjaliitto.fi

 

 

Tero Hosike
puheenjohtaja 
puhelin 040 722 4914

tero.hosike(at)pihvikarjaliitto.fi

 

Susanna Heikkinen
tiedottaja, toimintakoordinaattori 
puhelin 040 588 1067
susanna.heikkinen(at)pihvikarjaliitto.fi

 

 

Laskutusosoite: 

Laskutusohjeet verkkolaskuille

 

Pihvikarjaliiton hallituksen yhteystiedot

Pihvikarjaliiton tietosuojaseloste

Liity Pihvikarjaliittoon!

Pihvikarjankasvattajien liitto on suomalaisen naudanlihantuotannon puolestapuhuja. Olemme ainoa edunvalvontayhdistys, joka asettaa pihvikarjan kaikessa etusijalle.

Pihvikarjankasvatuksen osuus naudanlihantuotannosta on kasvussa, samalla kun kuluttajien mielenkiinto ruoan laatua ja alkuperää kohtaan lisääntyy. Suomalaisten vuosittain kuluttamasta naudanlihasta noin 18 % on kotimaista pihvikarjan lihaa. Tavoitteemme on, että tämä osuus kasvaa. 

Pihvikarjaliiton tehtävänä on kertoa suomalaisesta, eettisesti korkeatasoisesta naudanlihatuotannosta. Suomessa pihvikarjaa kasvatetaan vastuullisesti, eläinten hyvinvoinnista ja ympäristönäkökohdista huolehtien. 

Pihvilihan tunnettuuden ja arvostuksen lisääminen edellyttää vaikuttavuutta ja joukkovoimaa. Tässä onnistutaan parhaiten tekemällä yhteistyötä karjankasvattajien ja koko tuotantoketjun kesken. Liiton painoarvoa mitataan sen jäsenkunnalla – toki sinäkin haluat olla mukana vaikuttamassa parempaan tulevaisuuteen?

Hae Pihvikarjaliiton jäseneksi
Haen jäsenyyttä (valitse vaihtoehto)

Kiitos hakemuksesta!

Pihvikarjaliiton nettisivujen kuvat: 

Julia Alakulju, Maarit Hellstedt, Outi Herttuainen, Ella Honka-aho, Anssi Hänninen, Joona Kotilainen, Veera Kuuminainen, Niina Mayer, Leena Pakarinen, Eeva-Kaisa Pulkka, Kaisa Riiko, Esko Rissanen

bottom of page