top of page

Pihvikarjatreffit
mikkelissä 30.6.2022

Hyvä Pihvikarjaliiton jäsen, tule herkuttelemaan pihvilihaburgerilla ja tapaamaan tuttuja Mikkeliin torstaina 30.6.2022 klo 17 alkaen!

 

Mikkelissä pidetään vihdoin parin vuoden odottelun jälkeen Farmari-maatalousnäyttely, joka kolmen päivän ajan tarjoaa runsaasti nähtävää ja ohjelmaa. Pihvikarja on messuilla esillä joka päivä kotieläinkentällä rotuyhdistysten toimesta. Tutustu runsaaseen näyttelyohjelmaan osoitteessa www.farmari.net.

 

Torstaina päivän päätteeksi Pihvikarjaliitto järjestää jäsenilleen leppoisaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa sekä mahdollisuuden tutustua tilaan Ranch Herttuaisella. Kokki Teemu Kaijanen grillaa herkullisia pihvilihaburgereita tykötarpeineen klo 17 alkaen.

 

Ruokailun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen. Perimme ruokatarjoilusta nimellisen 10 euron korvauksen per henkilö. Sitovan ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostitse osoitteella info(at)pihvikarjaliitto.fi viimeistään 20.6.2022. Tilaisuuteen mahtuu noin 30 henkeä, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan!

 

Ranch Herttuainen sijaitsee Mikkelin keskustan koillispuolella osoitteessa Tuiskuharjuntie 11, 50100 Mikkeli. Viitostie kulkee sopivan lähellä, ja perille on helppo saapua Farmarista, joka puolestaan pidetään Kalevankankaalla Mikkelin pohjoisreunalla.

 

Isäntäpari Petri ja Outi ovat luvanneet, että mikäli jäseniä on liikkeellä asuntoautolla tai matkailuvaunulla, heidän pihallaan voi parkkeerata myös yön yli. Oman teltankin saa kuulemma pystyttää. Lisätietoja voi kysyä Petriltä numerosta 050-541 3413.

 

Tapaamisiin Pihvikarjatreffeillä Mikkelissä!

bottom of page