top of page
Morton.jpg

pihvikarjaliiton liittokokous 

Perinteinen liittokokouksen yhteydessä pidettävä ohjelmallinen iltapäivä ja yhteinen illanvietto järjestetään Jyväsjärven rannalla sijaitsevassa hotelli Albassa 24.-25.1.2023.

Tervetuloa liittokokoukseen Jyväskylään! Aloitamme buffet-lounaalla tiistaina 24. tammikuuta ennen liittokokousta. Kokouksen jälkeen luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, maistelua ja yhdessäoloa. Illallinen nautitaan Alban ravintolassa, jolle on myönnetty paistinkääntäjien kilvet eli Chaîne des Rotisseurs -tunnustus.

Majoitusvaihtoehdot hotelli Albassa ovat jaettu kahden hengen huone tai yhden hengen huone. Käytössä on ilmainen paikoitus ja wifi.

Osallistumishinta on 130 euroa/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa ja 165 euroa yhden hengen huoneessa. Pakettiin sisältyvät majoitus, tulopäivän buffetlounas, kokouskahvit, iltapäiväohjelma, kolmen ruokalajin illallinen sekä buffet-aamiainen. Illallisjuomat maksetaan itse. 

Huonevaihtoehtojen lisäksi hotellissa on muutama juniorsviitti. Voit osallistua myös vain osaan ohjelmasta ja ruokailuvaihtoehdoista. Katso lisätietoja ilmoittautumislomakkeelta tai kysy Susanna Heikkiseltä, susanna.heikkinen (at) pihvikarjaliitto.fi. Jos haluat osallistua pelkästään viralliseen liittokokoukseen, sekin on mahdollista, mutta tilamitoituksen vuoksi toivomme ilmoittautumista ennakkoon.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.1.2023 sähköisellä lomakkeella (klikkaa alleviivattua linkkiä).

Ohjelma 24.1.2023

11-12:30      Buffet-lounas hotelli Albassa

13:00            Liittokokous Alban Clubi-kabinetissa

14-17            Oheisohjelma ja kokouskahvit

  • Pihvikarjaliitto 2023: mitä teemme? Tuottajaorganisaation perustaminen -hanke, edunvalvonnan kuumat kysymykset, eduskuntavaalit 2023 & hallitusohjelmavaikuttaminen, Pihvikarjatreffit ja muut tapahtumat   

  • Vieraileva puhuja Petri Virta, Konttiravintola Morton: kuinka burgerit avasivat tien suomalaisten sydämiin. Mortonin tarina ja menestyksen eväät.   

  • Maistelutuokio

 

17-17:45      Saunomismahdollisuus naisille

18-18:45      Saunomismahdollisuus miehille

19                  Yhteinen kolmen ruokalajin illallinen

ALBAN MAKULAJITELMA

 • Martinmäen lämminsavulohimoussea ja talon mallasleipää •  Alban haukiterriiniä ja pikkelöityä kesäkurpitsaa •  Palvattua possua Tiituspohjasta (FI) ja mustavalkosipulimajoneesia • Ohelanaukeen täyslihamakkaraa (FI) ja Alban kotisinappia • Punajuuri-vuohenjuustoravioli ja paahdettua saksanpähkinää • Jukolan punaviinicheddarjuustoa ja marinoituja rypäleitä

PIHVIÄ JA NYHTÖÄ

• Pariloitu rotukarjan ulkofileepihvi, Ohelanaukeen nyhtöhärkää stout-kastikkeessa, kirsikkatomaatteja, balsamicosipuleita ja juustoperunaa

CAPPUCCINOPANNACOTTA

 

25.1.2023    Hotelliaamiainen vapaaseen tahtiin klo 6-10 välillä

bottom of page