top of page
Vuosikokous_Ikaalinen.jpg

Liittokokous ja Oheisohjelma Ikaalinen spa&resort 18.-19.1.2024

Tervetuloa Pihvikarjaliiton liittokokoukseen torstaina 18.1.2024 klo 13.00. Kokouspaikkana on Ikaalinen Spa & Resort -hotelli, osoite Huvilatie 2, Ikaalinen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon tästä linkistä.

 

Oheisohjelma ja illanvietto liittokokouksen yhteydessä 18.-19.1.2024

Perinteikäs, mutta uudistunut Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa puitteet vuoden 2024 liittokokoukselle ja sen yhteydessä pidettävälle ohjelmalle.

Liittokokouksen jälkeen päivän teemoina ovat tuottajan aseman parantaminen ruokaketjussa, pihvilihasta viestiminen sekä stressinhallinta ja tuottajan omien voimavarojen vahvistaminen.

Ohjelma torstaina 18.1.2024

12-12.45        Buffet-lounas

13:00             Liittokokous

14-17             Oheisohjelma ja kokouskahvit

17-19             Rennosti kylpylässä ja muualla

19                  Yhteinen illallinen

Pihvikarjaliitto haluaa selvittää, voisiko toimintaympäristöön vaikuttaa, jotta tuottajat uskaltaisivat rohkeammin pitää puoliaan ja rahavirta ruokaketjussa kohdistuisi nykyistä enemmän tuottajiin. Yksi tähän tähtäävistä toimenpiteistä on naudanlihan tuottajille suunnattu kysely reiluista kauppatavoista ja sopimuskäytänteistä, jonka elintarvikemarkkinavaltuutetun toimisto toteuttaa alkuvuonna. Olemme kutsuneet valtuutettu Olli Wikbergin kertomaan kyselystä sekä sitä seuraavista mahdollisista toimenpiteistä. Samalla meillä on mahdollisuus syventää valtuutetun tietämystä pihvilihan tuotannosta ja antaa hänelle evästystä ja palautetta selvitystyötä varten.

Median rooli naudanlihaan liittyvien mielikuvien luomisessa on merkittävä. Miten suomalainen pihviliha nähdään toimittajan silmin? Kuinka toimittaja työstää naudanlihaan liittyviä juttuja? Myös tästä kuulemme tarkemmin Ikaalisissa.  

 

Stressinhallintaa ja tuottajan omien voimavarojen vahvistamista pidetään entistäkin enemmän investointina, joka on samalla tavoin tärkeää kuin koneisiin ja laitteisiin satsaaminen. Kuinka tuottaja voi parantaa suorituskykyään ja ehkäistä ennalta voimavarojen riittävyyteen liittyviä ongelmia? Tästäkin saamme evästystä.

Ennen klo 19 alkavaa illallista on aikaa rentoutua kylpylässä ja tavata tuttuja. Illallisella julkistamme, kuka on Vuoden 2023 cowboy tai cowgirl.

Osallistuminen:

  • kokous ja oheisohjelma sisältäen runsaan lounaan torstaina, kahvitarjoilun sekä herkullisen illallisen ravintola Kyröksessä; osallistumismaksu 50 euroa/henkilö

  • pelkkä liittokokous on jäsenille maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan etukäteen

Majoitus:

Pihvikarjaliitolla on kylpylähotellissa varattuna huonekiintiö, josta varaus tehdään liiton kautta ilmoittautumislomakkeen avulla.

Huonehinta sisältää majoituksen ja aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön majoitusvuorokauden aikana. Huone on käytössä saapumispäivästä klo 15 lähtien, luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12. 


Huone maksetaan suoraan Ikaalinen Spa & Resortiin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Varaus on sitova ja tulee tehdä ennen 3.1.2024, minkä jälkeen saatavuutta ja hintaa ei voida taata. Huonehinnat ovat:

  • Päärakennus, 1 hengen huone, 127 euroa/vrk

  • Päärakennus, 2 hengen huone, 143 euroa/vrk

  • Sivurakennus, Loft economy -huone yhdelle hengelle, 79 euroa/vrk

  • Sivurakennus, Loft economy -huone kahdelle hengelle, 95 euroa/vrk

Ilmoittautuminen: tästä linkistä viimeistään 3.1.2024.

bottom of page