Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Kokkaa koko komeus sadalla tavalla

Satavuotiaan Suomen kunniaksi Pihvikarjaliitto kerää reseptipankin, jonka avulla voi kokata pihvilihaa vähintään sadalla eri tavalla. Inspiroidu perinteistä, kehitä uutta, mutta ennen kaikkea: käytä pihvilihaa monipuolisesti päästä häntään ja kaikkea siltä väliltä.

Reseptit kerätään ja julkaistaan liiton nettisivuilla, jotka uusitaan kuluvan vuoden aikana. Ohje voi olla omasi, mutta se voi olla myös peräisin keittokirjasta tai vaikkapa muualta netistä; muista silloin mainita tekijä ja lähde. Voit lähettää myös kuvan, mutta se ei ole välttämätöntä.

Reseptejä voi lähettää useita. Kun yhteensä sata reseptiä on koossa, osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme keittiöaiheista palkintoa.

Kirjoita tähän pääraaka-aine (esim. jauheliha, ulkopaisti)
Kirjoita tähän ruokalajin nimi
Kuinka monelle syöjälle resepti on tehty?
Kirjoita tähän resepti eli raaka-aineet ja valmistusohje
Lisätietoja (esim. reseptin lähde.)
Kenelle tarjoaisit tätä ruokaa?

Lisää tähän yhteystietosi.

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero