carpaccio.jpg

Hyvää ruokaa pihvilihasta

Hyvä ruoka perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin. Kokkaa siis koko komeus eli valmista pihvilihaa monella tavalla, sesonki huomioiden ja kaikista ruhon osista. 

Julkaisemme uuden reseptin kerran kuussa. 

 

 

Tammikuu

Tammikuussa ollaan hyvää pataa! 

Talviruokien parhaimmistoa on naudanliha à la Stroganov eli Stroganoffin pihvi, joka sopii niin kotoisaan arkeen kuin tarjottavaksi vieraille. Tsaarinajan Venäjältä, Stroganovien aatelissuvun keittiömestareilta peräisin oleva ruoka on todella helppo valmistaa, ja maistuu kaikille taaperosta vaariin – se kun kehiteltiin alun perin mahtimiehille, joilla ei ollut hampaita! Käytä tähän ruokaan pihvinaudan paistia, esimerkiksi ulkopaisti sopii mainiosti.

Helmikuu

Resepti julkaistaan helmikuussa

Maaliskuu

Resepti julkaistaan maaliskuussa