Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Aura-pekonipihvit

(6 annosta)

 

Tarvitset:

700 g jauhelihaa

2 munaa

1 iso sipuli

100-200 g aurajuustoa

175-300 g pekonisilppua

½ prk smetanaa tai ranskankermaa

1 rkl kuivattua basilikaa tai tuoretta maun mukaan

½ rkl paprikajauhetta

 

Tee näin:

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Paista pekoninsilppu ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa. Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana ja mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, jotta siitä tulee helpommin käsiteltävä.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Tarjoa perunalisäkkeen kera.

TAKAISIN