Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Kangasmäen sunnuntaipata

 

Tarvitset:

(2 annosta)

1 sipuli siivuina

50 g kanttarelleja

1 rkl voita

300 g paistia suikaleina

½ rkl paprikajauhetta

1 rkl tomaattipyreetä

1 rkl dijonsinappia (sokeritonta)

1 dl valmista lihalientä

1 dl ranskankermaa

suolaa

pippuria

 

Tee näin:

Ruskista sipulit ja kanttarellit voissa ja ota ne pois pannulta. Ruskista liha ja lisää joukkoon sipuli ja kanttarellit. Ripottele päälle paprikajauhetta ja lisää dijonsinappi ja tomaattipyree. Anna kypsyä vielä 5 minuuttia ja kaada päälle lihaliemi. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin tunti, kunnes liha on kypsää. Kun liha tuntuu murealta, lisää ranskankerma ja mausta suolalla.

Tarjoa perunamuusin ja karpalohyytelön kera.

TAKAISIN