Uutiset

13.10.2017Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksiLue lisää »22.8.2017Lakiehdotus maatalousyrittäjän lomituspalveluista vaarantaa eläinten hyvän hoidon ja viljelijän jaksamisenLue lisää »3.7.2017Lausunto: Laki maatalousyrittäjän lomituspalveluistaLue lisää »

Liity postituslistalle

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Tervetuloa 10-vuotisjuhlaan ja liittokokoukseen

Tule mukaan juhlimaan 10-vuotiasta Pihvikarjaliittoa! Savon sydämessä, Saimaan rannalla sijaitseva Hotel & Spa Järvisydän toivottaa meidät tervetulleiksi nauttimaan paikallisista herkuista ja rentoutumaan uudessa Järvikylpylässä. Liittokokouksen ja juhlaseminaarin lisäksi ohjelmassa on hyvinvointia ja eväitä jaksamiseen.

Aika: 26.-27. tammikuuta 2018

Paikka: Hotel & Spa Resort Järvisydän, Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi

Ohjelma perjantaina 26.1.

14:00             Liittokokous

15:00             Kakkukahvit

15:30             Juhlaseminaari - puhujana pääsihteeri Pekka Pesonen, Copa Cogeca

17:00             Majoittuminen

Rentoutumista Järvikylpylässä

19:30             Juhlaillallinen

 

Ohjelma lauantaina 27.1.

8:00-9:00       Aamiainen Piikatytössä

9:00               Hyvinvointiseminaari: eväitä jaksamiseen. Välitä viljelijästä –tietoisku.  

10:00             Hyvää vointia liikkumalla. Jakaudutaan kahteen ryhmään. Vaihtoehdot:

1) Saimaa Training -balance
Saimaa Training Balance -tunnilla harjoitellaan tasapainoa, liikkuvuutta sekä kevyitä lihaskuntoharjoitteita. Tunti voidaan toteuttaa sekä ulkona että sisätiloissa.
 
2) Physio Pilates -tunti
PhysioPilates parantaa kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaa, koordinaatiota,
keskivartalon hallintaa ja keskittymistä. Harjoitteet tehdään oman hengityksen
tahtiin. Pilates on auttanut monia tuki- ja liikuntaelinten ongelmista kärsiviä
löytämään omat heikot lenkit ja täsmäliikkeet omatoimiseen harjoitteluun.
 

11:50             Majoitustilojen luovutus

12:00             Piian pitopöytälounas. Lounaan jälkeen kotiin.

 

Osallistumishinta Pihvikarjaliiton jäsenille 190 e/henkilö. Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 7.1.2018.

Hintaan sisältyvät

  • Juhlaseminaari kakkukahveineen
  • Majoittuminen rinnehuvilassa, jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Järvikylpylälippu
  • Juhlaillallinen (ei sisällä juomia)
  • Aamiainen ja lounas
  • Hyvinvointiseminaarin ohjelma

Lisämaksusta on mahdollista saada yhden hengen huone (+30 euroa) sekä kuljetus Rantasalmelle.

Elämyksiä Järvisydämessä

Matkailukeskus Järvisydän Rantalsalmella tarjoaa Pihvikarjaliiton 10-vuotisjuhlalle upeat puitteet. Majoitumme laadukkaissa rinnehuviloissa, joissa jokaisessa on 5 kpl kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc. Huviloissa on yhdistetty olohuone ja keittiö, takka, sauna- ja pesuhuonetilat ja terassi.

Rinnehuvilat_olohuone.jpg

Maaliskuussa 2017 avautunut järvikylpylä tarjoaa kävijälleen uudenlaisen suomalaisen hyvinvointikokemuksen. Kylpylä kätkeytyy louhittuun kallionhalkeamaan, joka on upeiden luonnonkalliomuodostelmien jatkeena Saimaan rannalla. Suurista ikkunoista avautuu järvimaisema, ja pienet purot johdattelevat kylpijää altaasta toiseen. Kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja.

Jarvikylpyla.jpgKylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. Rentoutumisen lomassa nautitaan yrttiteetä samovaarista, paria erilaista makuvettä karahveista sekä pientä naposteltavaa. Kylpylän käyttö, pyyhe sekä mainitut tarjoilut sisältyvät 10-vuotisjuhlan osallistumishintaan. Kylpyläalue on K-18 klo 18:00 alkaen.

Ravintola2.jpgJuhlaillallisella Rengin pitopöydän syömingit tuodaan lankuilla ja kipoissa pöytiin, jolloin vieraat voivat jakaa ruoat pöytäkohtaisesti. Ruokajuomat kukin tilaa itse, ne eivät sisälly hintaan.

Iltaa voi jatkaa Lotja Puarissa karaoken merkeissä keskiyöhön saakka.

LotjaPuar.jpg

Hyvinvointiseminaarissa saadaan evästystä jaksamiseen ja hankitaan hyvää vointia liikkumalla yhdessä. Kahdesta hauskasta sporttituokiosta voi valita itselle mieluisan; molemmat vaihtoehdot sopivat kaikille.

Tervetuloa mukaan!

Pihvikarjaliitto mukana SARKA-messuilla Seinäjoella 2.2.2018

Seinäjoki Areenalla järjestetään jo kymmenettä kertaa maaseutuelinkeinon ammattilaisille suunnatut SARKA-messut. Vuosi vuodelta kasvanut tapahtuma pidetään seuraavan kerran 2.-3.helmikuuta 2018.

Pihvikarjaliitto järjestää messujen yhteydessä perjantaina 2.2.2018 miniseminaarin, jonka aiheena on pihvikarjan tulevaisuus. Seuraa ilmoitteluamme liiton nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa ja tule mukaan!

Pihvikarjaliitto ensi kesän SuomiAreenaan Poriin

Porissa kesäisin järjestettävä SuomiAreena on poliittinen keskustelutapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä MTV ja Porin kaupunki. Pihvikarjaliitto on yksi ensi kesän tapahtumaan valituista organisaatioista. Toteutamme keskustelutilaisuuden yhteistyössä Valion ja Lidlin kanssa.

SuomiAreenan keskustelutilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tervetuloa seuraamaan keskusteluamme torstaina 19. heinäkuuta 2018.

Pihvikarjastrategia 

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus, jonka pohjalta pihviketjun toimintaa voidaan kehittää tuottavalla ja kaikki osapuolet huomioivalla tavalla.

Tavoitteena on lisätä keskinäistä ymmärrystä ja kommunikaatiota ketjun toimijoiden kesken. Strategiatyö on jatkuva prosessi, jota päivitetään yhteistyössä Pihvikarjaliiton sidosryhmien kanssa. 

Lataa pihvikarjastrategia tästä.