Uutiset

13.10.2017Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksiLue lisää »22.8.2017Lakiehdotus maatalousyrittäjän lomituspalveluista vaarantaa eläinten hyvän hoidon ja viljelijän jaksamisenLue lisää »3.7.2017Lausunto: Laki maatalousyrittäjän lomituspalveluistaLue lisää »

Liity postituslistalle

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Pihvikarjastrategia 

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus, jonka pohjalta pihviketjun toimintaa voidaan kehittää tuottavalla ja kaikki osapuolet huomioivalla tavalla.

Tavoitteena on lisätä keskinäistä ymmärrystä ja kommunikaatiota ketjun toimijoiden kesken. Strategiatyö on jatkuva prosessi, jota päivitetään yhteistyössä Pihvikarjaliiton sidosryhmien kanssa. 

Lataa pihvikarjastrategia tästä. 

Ruotsissa euron enemmän - kuinka sama temppu tehdään Suomessa? Paneelikeskustelu pihvilihan arvostuksesta Tampereen KoneAgriassa 13.10.2017

Pihvikarjaliitto järjestää jälleen ajankohtaisen keskustelutapahtuman KoneAgrian yhteydessä. Tänä vuonna keskustelun erityisteemana on pihvilihan arvostus ja arvo ruokaketjussa, ja otsikko kuuluukin: ”Ruotsissa tuottajalle euron enemmän – kuinka sama temppu tehdään Suomessa?”.

Keskustelun pohjustaa arvostettu ruotsalainen karjankasvattaja ja järjestöaktiivi Lennart Nilsson, joka tuo esiin parhaita käytäntöjä naapurimaastamme. Paneelissa katsotaan tulevaisuuteen ja mietitään ratkaisuja, kuinka suomalaisen pihvilihan arvostus (ja hinta) saadaan nousuun ja koko pihviketju toimimaan yhdessä - reilusti. 

Keskustelijoina ovat mm. maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, karjankasvattaja Mikko Leikola, HKScanin Suomen markkina-alueesta vastaava johtaja Jyrki Karlsson ja MTK:n maatalousjohtaja Johan Åberg. Keskustelua ohjaa Michael Hornborg.

Keskustelu pidetään KoneAgria-näyttelyn yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa eli Pirkkahallissa perjantaina 13.10.2017 klo 9.30-11. Tilaisuuteen on messuvierailla vapaa pääsy. Tervetuloa!

Jälkipelit

Tulevaisuuskeskustelu jatkuu klo 17-19 Pirkkahallin Tähtien Salissa buffet-illallisen ja  kommenttipuheenvuorojen merkeissä. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa voi myös vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia kollegan kanssa sekä nauttia buffet-illallisen, jossa tarjolla on tietenkin myös herkullista pihvilihaa.

Illalliskortin hinta etukäteen ostettuna on 25 euroa Pihvikarjaliiton jäsenille (ei-jäsenille à 40€).  Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti!

Jälkipelien ykkösketju eli kommentaattorit julkistetaan syyskuun aikana. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa ja nettisivuilla.