Uutiset

2.2.2017Antti Niskanen on Vuoden 2016 CowboyLue lisää »2.2.2017Lausunto: maa- ja metsätalousministeriön asetus tuettavaa rakentamista koskevista lihakarjarakennusten rakennusteknisistä ja toiminnallisista vaatimuksistaLue lisää »5.12.2016Kokkaa koko komeus -videoilla kerrotaan pihvilihan hyvän maun tarinaLue lisää »

Liity postituslistalle

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Pihvikarjaseminaari 2017

Pihvikarjaliiton seminaarissa kuultiin todella ajankohtaisia puheenvuoroja mm. naudanlihantuotannon ympäristövaikutuksista, tilan kannattavuudesta, ruokapolitiikasta, pihvilihan myynnistä ja ruokavalinnoista. 

Ohjelma:

Naudanlihantuotannon ympäristövaikutukset Suomessa. Nurmi, vesi, luonnon monimuotisuus ja maisema. Perttu Virkajärvi, johtava tutkija, Luonnonvarakeskus LUKE

Ruokapolitikka – vähemmän, mutta paremmin lihaa. Pihvilihan rooli ruokavalinnoissa. Hanna Mattila, kiertotalouden asiantuntija, Sitra

Pyhä ruoka. Miksi ruokavalinnat ohjaavat elämäämme? Joonas Konstig, kirjailija

Pihvilihaa kuluttajalle, mutta miten? Näkökulmat suoramyyntiin sekä lihatalon pihvilihatarjontaan. Case-esimerkit Tamminen Oy ja Bosgård Charolais. Johanna Mattila, projektipäällikkö & Aitoja Makuja –suoramyyntiasiantuntija; Aarne Schildt, luomukarjankasvattaja, Bosgård Oy; Pasi Tamminen, toimitusjohtaja, Tamminen Oy.

Laskuoppia: lihanautatilan kannattavuuslaskenta. Erno Uusi-Salava, talousneuvoja & Majan tilan isäntä.

Kiitämme osallistumisesta!