Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Kreikkalaiset lihapullat

5-6 hengelle


900 g pihvijauhelihaa
1 kananmuna rikottuna
2 rkl mintun lehtiä
1/2 tl tilliä
1 tl viinietikkaa
4 siivua pehmeää leipää
6 valkosipulinkynttä murskattuna
1 iso sipuli paloiteltuna
Suolaa ja pippuria


Sekoita kaikki ainekset ja muotoile pieniä lihapullia. Jauhota lihapullat kevyesti ja ruskista öljyssä.

Valmista kastike:
Sekoita 2 purkkia tomaattisosetta, 1 sipuli, 1,5 dl voita, 1 tl kanelia, 1/4 tl muskottipähkinää, 2 laakerinlehteä.

Nosta lihapullat kastikkeen sekaan. Hauduta pullia kastikkeessa noin 20 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.

TAKAISIN