Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Jauheliharisotto

2 hengelle


2 dl jasmiiniriisiä
250 g nautajauhelihaa
1 iso sipuli
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattisosetta
2-3 dl lihalientä
Suolaa ja pippuria

Silppua sipuli. Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa voissa. Lisää joukkoon jauheliha. Paista se kypsäksi. Paista riisit oliiviöljyssä toisella pannulla kunnes riisi ritisee. Keitä riisi kypsäksi lisäämällä lihalientä vähän kerrallaan riisin joukkoon. Yhdistä jauheliha, riisi, mausteet ja tomaattisose.

Tarjoile jauheliharisotto esimerkiksi tomaattien ja lehtisalaatin kera.

TAKAISIN