Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Tuomiston kaalipata

600 g naudan lapaa tai etuselkää
voita
pienehkö valkokaali
2 sipulia
2 suolakurkkua
1 prk smetanaa
suolaa pippuria
katajanmarjoja

Paloittele liha haarukkapaloiksi, suikaloi kaali.

Ruskista lihat valurutapadassa, lisää vettä niin että lihat peittyvät.
Lisää kaalisuikaleet ja sekoittele kunnes kaalit ”laiskistuvat” ja uppoavat veteen.

Lohko sipulit ja lisää liemeen. Vähennä lämpöä ja anna hautua
1,5-3 tuntia riippuen lihan mureudesta. Kun liha on mureaa, lisää smetana ja suolakurkkukuutiot. Kuumenna lähelle kiehumista ja mausta. Tarjoa esim. puolukkasurvosta seuraksi.

TAKAISIN