Uutiset

21.12.2018Lausunto: nautatuet 2019 - kokonaismäärärahoja on tarkasteltava uudelleenLue lisää »19.7.2018 10:30Kyselytutkimus kertoo: Kaksi kolmasosaa suomalaisista kiinnittää huomiota ostamansa ruoan vastuullisuuteenLue lisää »28.6.2018Emolehmätuotannon nautapalkkioiden alenema on katkaistavaLue lisää »

Pihvikarjastrategia

Pihvikarjastrategia on keskustelunavaus pihviketjun toiminnan kehittämiseksi.

Löydät pihvikarjastrategian lyhennelmän jäsenosiosta.

Haluatko ilmoittaa Pihvikarja-lehdessä?

Ilmoitusasioissa ota yhteyttä Armi Mäenpäähän
armi.maenpaa(at)gmail.com

Whisky stroganoff

400 g mureaa naudan sisäfilettä
50 g voita
1 iso sipuli
200 g herkkusieniä
2 rkl viskiä (tai aikuisten versioon hups)
1 1/2 dl kermaa
suolaa ja pippuria

Leikkaa liha poikkisyin pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi. Kuullota sipuli, lisää herkkusienet ja kypsennä pari minuuttia. Siirrä ne hetkeksi pannulta sivuun. Ruskista lihapalat voissa, alenna lämpöä. Siirrä sipulit ja sienet pannulle pannulle takaisin ja lisää viski ja kerma. Mausta, sekoita
ja anna hautua ilman kiehumista.

TAKAISIN